Recapmoduler

ReCap moduler AB startade sin verksamhet januari 2017 för att hjälpa studenter till ett billigare boende, boendemodulen var ett sätt för kommuner att snabbt och effektivt ordna boende på studieorterna.

Ska man bo, så måste man kunna tvätta och så föddes intresset för en helt fristående tvättmodul. Vi har gått steget längre i våra tankar kring tvättmodulen och har gjort den till Sveriges modernaste miljövänliga tvättstuga. Idag har det tillkommit ett flertal produkter sedan marknaden visat sitt intresse för detta.

Allt vi gör är miljövänligt och klimatsmart.

"Om du vill utveckla miljövänliga produkter måste du tänka i cirklar"

Hans Ericsson, Projektledare/försäljningschef.

Vi har vår fabrik och tillverkning i Fröseke i Småland, vi tillverkar allt hantverksmässigt och använder bara miljövänligt och återvinningsbara material. I fabriken tillverkar vi all innerpanel själva. Ramverket består av fyrkantsprofil som fylls med stenull för en längre hållbarhet.

Ytterpanelen levereras av Polyplank på Öland. Polyplank är ett returmaterial som består av returplast och sågspån och har en unik egenskap, det ruttnar inte och behöver inte underhållas genom målning. Livslängden som Polyplank lämnar är 30 år.

ReCap Modulers fabrik är utrustad för att klara stora volymer, vi har ett team på 14 snickare som kan leverera 120 moduler årligen. Allt sker inomhus och levereras nyckelfärdigt. Vi har ett lagringsutrymme för 35 ReCap Moduler.

Våra stora lokaler och våra maskiner gör att vi hela tiden står under ständig utveckling, vi tummar inte på kvalitét och miljökraven - allt ska vara återvinningsbart. Välkommen till familjen ReCap moduler, boendemoduler, villamoduler, miljömoduler och tvättmoduler.

Referenser

Sammarbetspartners

Här kan du läsa våra policydokument