Om företaget

ReCap Modulers fabrik i Fröseke
Vi har vår fabrik och tillverkning i Fröseke i Småland, vi tillverkar allt hantverksmässigt och använder bara miljövänligt och återvinningsbara material. I fabriken tillverkar vi all innerpanel själva. Ramverket består av fyrkantsprofil som fylls med stenull för en längre hållbarhet.

Ytterpanelen levereras av Polyplank på Öland. Polyplank är ett returmaterial som består av returplast och sågspån och har en unik egenskap, det ruttnar inte och behöver inte underhållas genom målning. Livslängden som Polyplank lämnar är 30 år.

ReCap Modulers fabrik är utrustad för att klara stora volymer, vi har ett team på 14 snickare som kan leverera 120 moduler årligen. Allt sker inomhus och levereras nyckelfärdigt. Vi har ett lagringsutrymme för 35 ReCap Moduler.

Våra stora lokaler och våra maskiner gör att vi hela tiden står under ständig utveckling, vi tummar inte på kvalitét och miljökraven - allt ska vara återvinningsbart. Välkommen till familjen ReCap moduler, boendemoduler, villamoduler, miljömoduler och tvättmoduler.

Här kan du läsa våra policydokument

PDF-dokumenten öppnas i ett separat fönster.

Miljöpolicy
Kärnvärden
Kvalitetspolicy
Arbetsmiljöpolicy
ReCap Moduler

Huvudkontor

Tyska vägen 2
393 56 Kalmar

Produktion
Bruksgatan 23
364 97 Fröseke

Distriktskontor
Engelbrektsplan 2
114 34 Stockholm

Kontakt

0725-35 72 72
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Andra kanaler