Miljövänlig och klimatsmart tvättmodul

Miljövänlig och klimatsmart tvättmodul

Med meriter som Världsnaturfonden Climate Solver 2017, ’’the LADAS product of the year’’ finalist i Storbritannien och presenterad för FN i New York under havsdagarna 2017, som en del av Sveriges lösning för att rädda världshaven, är SWATAB stolta över system DIRO®.

Tvätta rent utan kemikalier

Sveriges renaste vatten för tvätt får du med SWATAB’s unika filtersystem installerat i din tvättstuga. Nu är det möjligt att tvätta helt utan tvättmedel och sköljmedel, men ändå få en ren och mjuk tvätt.

DIRO®-TM21

DIRO®-TM21 kopplar du in och placerar mellan ditt inkommande vatten och din tvättmaskin, vattnet omvandlas till ett unikt ultrarent vatten, som gör tvätten ren helt utan tvättmedel och andra tillsatser. Dina textilier blir mjuka och sköna med en fräsch neutral doft utan sköljmedel. DIRO® vattnet är även temperaturoberoende och kan användas till tvättmaskinens standardprogram 30,40,60 och 90 grader.

Systemet är för en till två tvättmaskiner, passar de flesta verksamheter som t.ex. tvättstugan i en fastighet. Systemet kan uppgraderas för att hantera fler tvättmaskiner om behov finns.

Dessa kläder är endast tvättade med rent vatten (30°)

Före
Före
Efter
Efter
Före
Före
Efter
Efter
Före
Före
Efter
Efter
Före
Före
Efter
Efter
ReCap Moduler

Huvudkontor

Tyska vägen 2
393 56 Kalmar

Produktion
Bruksgatan 23
364 97 Fröseke

Kontakt

0725-35 72 72
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.